Venda de tiquets fins divendres a les 13.00hDarreres notícies del coronavirus

Política de privacitat

Qui som

L’adreça del nostre web és: https://somcoolinquiet.com/.
Aquesta web és propiedad de Institut de la Joventut de Menorca - InJove, amb direcció Plaça Biosfera, 5 (Edifici CIME) 07703 Maó - Illes Balears – Espanya amb NIF Q0700515J.

Quines dades personals recollim i per què les recollim

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris en el web, recopilam les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de contingut brossa.

Una cadena anònima creada a partir de la vostra adreça de correu electrònic (també denominada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si la utilitzau. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del vostre comentari, la imatge del vostre perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

Mitjans

Si pujau imatges al web, hauríeu d’evitar pujar imatges amb dades d’ubicació (GPS EXIF) incloses. Els visitants de la web poden descarregar i extreure qualsevol dada de localització de les imatges del web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixau un comentari en el nostre lloc web, podeu triar guardar el nom, adreça de correu electrònic i web a Galetes. Això és per a la vostra comoditat, perquè no hàgiu de tornar a omplir les vostres dades quan deixeu un altre comentari. Aquestes galetes tenen una durada d'un any.

Si teniu un compte i us connectau a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el vostre navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s'elimina quan tancau el navegador.

Quan iniciau sessió, també instal·lam galetes per guardar la vostra informació d'inici de sessió i les vostres opcions de visualització de pantalla. Les galetes d'inici de sessió duren dos dies, i les galetes d'opcions de pantalla duren un any. Si seleccionau "Recorda’m", el vostre inici de sessió perdurarà durant dues setmanes. Si sortiu del vostre compte, les galetes d'inici de sessió s'eliminaran.

Si editau o publicau un article es guardarà una galeta addicional en el vostre navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l'identificador de l'article que acabau d'editar. Caduca després d'un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d'aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l'altra web.

Aquestes web poden recopilar dades vostres, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers, supervisar la vostra interacció amb aquest contingut incrustat i, fins i tot, fer el seguiment de la vostra interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i estau connectat a aquest web.

Analítica

Amb qui compartim les vostres dades

Quant temps conservam les vostres dades

Si deixau un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament en lloc de mantenir-los en una coa de moderació.

Dels usuaris que es registren a la nostra web (si n'hi ha), també emmagatzemam la informació personal que proporcionen en el seu perfil d'usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no puguin canviar el seu nom d'usuari). Els administradors del web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte o heu deixat comentaris en aquesta web, podeu demanar rebre un arxiu d'exportació de les vostres dades personals, incloent-hi qualsevol dada que ens hàgiu proporcionat. També podeu demanar que eliminem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

On enviam les vostres dades

Pot ser que els comentaris dels visitants els revisi un servei de detecció automàtica de contingut brossa.

barscc-visacc-mastercardcc-amex